Rekning för träning 3 maj (27/04/2016)
Category: Training
Map/area: Törnskogen
Distance: 12.34 km
Time: 185:08
Average HR: 125
Maximum HR: 153
Slutgiltig rekning för all banor. Springer inte alla bansträckningar, men får bra koll på terrängen - det kan nog bli fint!

Flyttar K2 till stigen, då det är för blött vid diket. Läser lite slarvigt mot K5 och hamnar snett, den kan bli lurig! Får inte till det uppe vid K7 heller, trots att jag har rätt ingång till kontrollen. Här uppe på berget är mycket fint. K8 blir en katastrof och jag är helt fel inläst på berget pga av ett partallellfel! Först när jag springer ned till stora stigen 2 ggr så fattar jag hur det ligger till och letar mig upp till rätt del av berget.

Långsträckan till K9 går jag ner i det låglänta, som är lite smårisigt och bitvis sankt, men mycket fint när man närmar sig kontrollen. Tror det är bättre att hålla sig uppe på höjderna och kanske fånga den övre stigen. K10 blir en fin kortsträcka mellan klipporna.

Mot K11 så missar jag att läsa in stora branten (lite dold) före stigen och kommer helt snett upp på nästa höjd. Börjar bli väldigt seg och springer tillbaks för ny inläsning - hittar sedan rätt väg. Missar sedan K13 efter K12 av ren trötthet!

Branten vid K16 är för dold bakom granruskor - ändrar til en höjd ovanför. Skippar sedan K17 (byter sen plats på den), men tar ändå fel stig mot K18 pga trötthet... De två sista går bra.

Blir nog totalt sett mycket klurigt, framförallt långa banan!

Show comments (1)
 
Rekning för träning 3 maj (27/04/2016)