Vinternatcup 4 (Mellanbana) (20/01/2016)
Category: Competition
Map/area: Grimsta
Organiser: Bromma-Vällingby SOK
Distance: 6.59 km
Time: 70:26
Average HR: 149
Maximum HR: 171
En bra nattbana med en del vägval som behövde genomskådas. Sprang stor del av banan före eller efter Janne Lindh, men vi gjorde lite olika vägval.

Inledningen till K1 och K2 gick ganska bra, fick sedan också bra fart till K3. Viker dock av från stigen för tidigt och leter i sluttningen, för att till slut komma tillbakstill stigen och får ta om det på rätt ställe. 2 min bom.

Får bra fart och vägval till K4 och K5, men gör sedan toikigt vägval till K6. Väljer att klättra över klikppor och raviner, istället för att gå ned till stigen på högervägval. 3 min miss. Klättrar sedan vidare uppåt, ser inte att även här går en stig runt berget, som hade lönat sig trots att man tappar höjd. Minst 1 min miss. Får sedan en liten krok in mot K7 också.

Går ut fel väg från K7, vilket kostar ca 1 min. Slutar sedan läsa karta på väg till K9, lämnar stigen för tidigt, och strular i 1 min. Sen spurt in i mål.

Hade totalt sett inget högt löptempo, för att inte överbelasta foten. Synd dock med slarvig kartläsning och småmissar som kostade total ca 8 min.
Show comments (0)
 
Vinternatcup 4 (Mellanbana) (20/01/2016)