Attundadubbeln medel (15/08/2015)
Category: Competition
Map/area: Törnskogen
Organiser: Attunda OK
Discipline: Medeldistans
Distance: 4.92 km
Time: 53:06
Average HR: 142
Maximum HR: 172
Trevligt tävling i soligt väder i den luriga Törnskogen. Foten var ännu bättre idag, så jag kunde öka tempot mot slutet och låg nog närmare löpning än jogging då.

Strular lite med 1:an då jag läser fel på höjderna mellan stigarna, kostar ca 1 min. Mot 3:an börjar det gå riktigt bra, men sen glömmer jag titta på kompassen - tror jag är på väg höger om strecket mot stigarna när jag är vänster, så jag hamnar på kontrakurs! Inser det snabbt som tur är, och väljer sedan att korsa berget - kommer lite snett och krokar in mot kontrollen. Ca 2.5 min miss.

Sen går det bättre , förutom att jag får vända runt efter 5:an, då det blir för brant. Kommer också upp lite snett mot 9:an, då jag läser fel på höjderna. Sen har jag bra flyt tills jag tar kurs på 12:an och sen kommer fram till målet! (Undrade varför Simon Hector drog förbi mig och upp till vänster...) Jag har alltså tagit kurs på mål i stället för 12:an. Springer tillbaks till 12:an utefter snitslingen, och sen samma väg igen in i mål. 2.5 min miss till sista kontrollen...

Trots högre fart på slutet så blir jag inte stel i foten, så har bättrat sig.
Show comments (0)
 
Attundadubbeln medel (15/08/2015)