O-ringen E3 (Open 8) (22/07/2015)
Category: Competition
Map/area: Borås-Älmås
Organiser: O-ringen
Discipline: Långdistans
Distance: 5.51 km
Time: 64:39
Average HR: 136
Maximum HR: 155
Andra O-ringen-etappen för dagen, efter morgonens MTB-O! Terrängen var mer lättframkomlig än första etappen och inte heller lika kuperad. Spikar i princip alla kontroller.

Mycket stig till 1:an och 2:an, hjälper också en dam tillrätta på vägen före 1:an. Sen mjuk löpning över myren till 3:an. Försöker undvika grönområdet till 4:an, men hamnar då för långt till höger, så det blir en krok på en dryg minut.

Sluttningen mot 5:an är lite lurig, men jag hittar" höjdnäsan" på 2/3 av vägen och stenarna före skärmen. Håller sen höjd i vänstervägval, men terrängen är här ganska brötig mot 6:an. Väl framme hjälper jag en ungdom hitta rätt i någon minut innan jag drar vidare mot 7:an, som ligger väl dold nere mot hygget.

Snabbt över vägen förbi 8:an mot 9:an - där håller jag på att dra upp på fel "topp" av berget. Vägen mot 10:an blir sen blöt, men nu närmar sig ju målet, så det gör inget. 11:an är lurig inne i grönområdet, men jag läser noga på stenar och annat. Sen är det god fart in mot 12, 13 och målet. Borde kanske inte joggat på spurten, då jag känner den stela foten en del!

Trevligt terräng och ett hyfsat bra lopp, joggade ungefr halva och gick resten.
Show comments (0)
 
O-ringen E3 (Open 8) (22/07/2015)