Rekning för E-träning (10/05/2015)
Category: Training
Map/area: Runsa-Runby
Distance: 7.92 km
Time: 155:49
Average HR: 100
Maximum HR: 128
Rekade terrängen igen norr om Kairobadet för Ericsson/IBM-träningen 12 maj. Var stel i hälen, så jag promenerade, men hade ändå väldigt ont efter hela promenaden. Gjorde inga missar i orienteringen, förutom att jag tappade kontakten med kartan före 16, började nog bli trött i huvudet.

Satte ut snitslar för alla kontrollpunkter. Några behövde flyttas, eftersom den ursprungliga inte var lämplig. 7:an tyckte jag låg för öppet för långa banornas löpriktning, så jag flyttade upp den till punkthöjden på berget efter lite rekning. 9:an flyttade jag till stenen en bit österut för att korta av mellanbanan något. Vid 11:an visade sig sänkan i höjden vara allt annat än tydlig. Även punkthöjden var oklar, så jag tog "mellan höjderna", en öppen placering för den som kommer till rätt höjdområde. (Bara ingen hamnar utanför kartan)

Vid 16 tittade jag runt lite i det småskurna för att hitta något bra. Första sänkan bakom branten blev perfekt val, en minimal 2x4 m sänka - för den som inte väljer en bra sista säkra (typ branten) så kan det bli lurigt...
Show comments (0)
 
Rekning för E-träning (10/05/2015)