Linnes Närtävling ÖM8 (22/03/2015)
Category: Competition
Map/area: Nåsten
Organiser: OK Linne
Distance: 5.6 km
Time: 64:27
Average HR: 142
Maximum HR: 157
Trevlig närtävling, synd att vårvädret ersatts av kylig blåst och yrsnö! Som vanligt i Uppsalaterrängen är det kartkontakt och att ofta ligga nära strecket som gäller. Lyckas hålla i kartan och spika de flesta kontroller, men tempot är dåligt, då jag har för hårda skor och foten gör lite ont. Stretchar någon minut på väg till 3:an.

Enda riktiga missen var 6:an, där jag gör ett parallellfel på väg, då jag går ut för långt till vänster. Tror jag har krokat höger över surdraget, fast jag egentligen ligger kvar till vänster, men får ändå det mesta att stämma. Inser att något är helt fel då jag kommer till en rejäl sten som inte finns på kartan. Spårar tillbaks och inser under tiden att jag gjort parallellfel, vänder om och spikar kontrollen. 5.5 min miss i mitt lusiga tempo.

Innan 9:an tvekar jag över vilken sankmark jag kommit till, var inte säker på läget i sidled. Läser av höjderna och får det sedan rätt. På väg till 10:an slarvar jag och läser inte in läget ordentligt när jag korsar stigen, tror jag är på höjden norrut. Inser efter sankmarken att jag ligger för långt ner och sicksackar upp runt sankmarkerna i fåfängan att hålla mina redan blöta fötter torra... Kostar säkert någon minut.
Show comments (0)
 
Linnes Närtävling ÖM8 (22/03/2015)