Vinterserien (Bana B) (01/03/2015)
Category: Training
Map/area: Farstanäset
Organiser: OK Södertörn
Distance: 6.33 km
Time: 75:39
Average HR: 143
Maximum HR: 173
Årets andra vinterseriestart, denna gång kom jag i mål med alla stämplar... Höll joggingtempo för att inte anstränga foten för mycket. Blev kall efter isvattenbad i slutet, fick då ont i hälen.

Svårare att orientera i snålfart! Lurades lite av skalan 1:7500 i början också. Kom då lite snett till 1:an. Tog "torrt" vägval till 2:an, fick också stanna och knyta skorna. Bättre fart till 3:an, men sen jättestrul vid 4:an! Fick inte kartan att stämma, vände tillbaks snabbt, läser in mig, men hamnar ändå på fel höjd. Mer än 2 min miss, och i lustempo.

Försöker ta fart mot 5:an, men hamnar i fel stigstråk och landar vid sankmarken till höger. Läser också karta en minut, får inte stigarna att stämmma... ovan att orientera tydligen! Går lite bättre till 6, 7 och 8.

Sen är 9 en tråklångsträcka - ändrar vägval mitt på för att få mer skog! Visar sig att stigarna nere vid Magelungen går på brusten is i 1 dm vatten, så det blev kallt om fötterna. Sen är det mest is att gå på, för hårt för att sprionga för mig. Tar fart mellan 10 och 11 och får bästa sträckplaceringen där. Går sedan i mål.
Show comments (0)
 
Vinterserien (Bana B) (01/03/2015)