ESIK/IBM/SEB-träning Lång bana (15/10/2013)
Category: Training
Map/area: Hacksta-Åkersberga
Organiser: SEB
Distance: 7.49 km
Time: 66:30
Average HR: 152
Maximum HR: 174
En bana med tre slingor över den lilla Hackstakartan - lite rörigt att läsa i mörkret kanske. Inga större missar, däremot hade jag ingen riktig fart i benen.
Hittade höger runt Hackstaberget till 1:an och fick OK väg till 2:an - kunde dock valt ett mindre struligt vänstervägval via sankmarkerna in i bostadsområdet mitt på sträckan. 3:an var inte så svår, men det ser ut på GPS-spåret som om skärmen satt vid fel sten. Hade lite problem vid 4:an där jag stannade för tidigt och trodde jag var vid näsan redan innan den lilla kraftledningen (som jag missat på kartan). Bättre fart till 5:an och 6:an, men kommer lite snett in i sankmarken före 7:an och fastnar en halvminut. Har sen problem att läsa kartan före 9:an och stannar för tidigt i backen, vilket kostar ett par minuter. Drar sedan över berget mot 10:an, men kommer för högt vänster och fastnar bland alla branter - innan jag klättrat ned till kontrollen har en dryg minut tickat.
Väljer dum väg över berget till 11:an och får springa i stenigt skrå, stigen nedanför hade varit mycket snabbare. Efter det är det bra flyt runt sista slingan, trots krondiket före 13. Spikar även målet, som inte var självklart.
Nästa träning får det gå fortare!
Show comments (0)
 
ESIK/IBM/SEB-träning Lång bana  (15/10/2013)