ESIK KM H50 (03/09/2013)
Category: Competition
Map/area: Lövstabadet
Organiser: Järfälla OK
Distance: 4.91 km
Time: 41:15
Average HR: 161
Maximum HR: 178
En fin KM-bana i perfekt sensommarväder!
Tog det lugnt i början (sträckning i baken) för att gå säkert, men strulade på 1:an och 4:an.
Lämnar startpunkten utan ordentlig koll och har svårt att läsa in mig uppe på berget. Ser sen vindskyddet till vänster och ser var jag ska springa ned till branten. Kostar totalt en minut.
Lugnt tempo på väg till 2:an, där en tjej sitter och hejar på löparna utmed hällarna. Får sen en bra väg upp till 3:an och sen ut mot 4:an. Men när jag lämnar stigen mot 4:an har jag ingen koll på kompassen och kommer snart tillbaks nära stigen...! Flera löpare kommer då från 4:an och jag springer tillbaks upp och letar, missar drygt en minut innan jag hittar rätt.
Springer sedan förbi flera löpare till 5:an och 6:an och får upp tempot. Får ett oplanerat vägval vänster ut på vägen mot 7:an, men det är effektivt och sedan lätt att hitta upp över berget till "näsan".
Fortsatt bra tempo till 8:an och 9:an och sedan mot 10:an. Blir osöker när jag kommer ut på stigen innan och läser in mig mot stenen, innan jag springer ned för berget. Ser först inte kontrollen och springer åt fel håll innan jag vänder om och ser skärmen. Ytterligare 1 min miss.
Får lite trögt vägval mot 11:an som är en lätt sista kontroll, spurtar sedan i lagom fart till målet.
Totalt drygt 3 min miss.
Show comments (0)
 
ESIK KM H50 (03/09/2013)