Klubbmatch LME-LMF (Lång bana) (08/09/2012)
Category: Competition
Map/area: Domarudden
Organiser: OK Österåker
Distance: 8.02 km
Time: 75:57
Average HR: 165
Maximum HR: 178
Många småmissar och tröglöpt i Domarudden!

Tog 1:an perfekt, men kom snett och strulade upp över berget mot 2:an, utan att kunna läsa in mig. Insåg till slut att jag hade skärmen bakom mig. 3 minuter miss. Fick 3:an bra och kommer på väg mot 4:an ikapp Levente och kontrollinplockerskan som bär på 4:ans och 5:ans kontroller! Vilken miss. Hon följer med till punkthöjden där Levente och jag får stämpla både 4:an och 5:an, sen drar vi till sankmarken där 5:an skulle sitta, utan krokar.
På väg till 6:an kommer jag snett från början och har svårt att läsa in mig (med Levente i ryggen), det är först efter diket och branten jag har full koll, vilket kostar någon minut.
Perfekt mot 7:an, men ser först inte den lilla sänka skärmen sitter i, eftersom det är en större sänka före.
Tar sen av misstag kurs från 8 till 9 och kommer 150 m snett innan jag inser missen vid diket. Drar då upp på berget och går om Levente igen, som kommit ikapp. Lyckas sedan också ta sned kurs mot 9:an, vilket ger ytterligare en liten krok.
Tar 10:an och kommer ikapp Pauli (springer mellanbanan) vid sankmarken mot 11:an. Väljer vänstervägval mot 12:an, men lyckas inte hålla ordentligt vänster ned mot stigen pga en massa trädfällen.
Upp mot 13 är det mycket detaljerat och jag gör en krok på någon minut innan jag förstår vilken sten det är. Pauli är då ikapp igen, men ser inte när jag stämplar.
14, 15 och 16 går hyfsat, men terrängen är emot mig! Vid 17 lyckas jag först inte läsa in mig, men ser sedan sankmarken och tar kontrollen snabbt.
18 är enkel, men lite dold. På väg mot 19 stannar jag några sekunder på stigen för att vara säker på mitt läge innan jag springer upp mot sänkan.
Summering: Inget bra flyt någonstans på banan.

Nästa år är det revansch, då tar vi LMF på deras hemmaplan! :-)
Show comments (0)
 
Klubbmatch LME-LMF (Lång bana) (08/09/2012)